سرمربی موقت استقلال در بازگشت کاروان آبی‌ها از رفسنجان، با اعضای این تیم خداحافظی کرد.

وریا غفوری

به گزارش همشهری آنلاین وریا غفوری پس از بازگشت کاروان استقلال از رفسنجان، در فرودگاه با اعضای تیم خداحافظی کرد و محل را ترک کرد؛ اتفاقی که شایعات درباره پایان همکاری او با آبی‌ها را جدی‌تر از همیشه کرده است.

مربی موقت استقلال که در دیدار مقابل مس رفسنجان هدایت تیم را بر عهده داشت، بلافاصله پس از رسیدن به تهران با بازیکنان و اعضای کادرفنی خداحافظی کرد و به نظر می‌رسد قصدی برای ادامه حضور روی نیمکت استقلال ندارد.

این اتفاق در حالی رخ داده که پیش از این گفته می‌شد وریا قرار است به عنوان یکی از دستیاران سهراب بختیاری‌زاده به فعالیت خود ادامه دهد. با این حال، لحن او در نشست خبری پس از بازی هم نشانه‌هایی از خداحافظی در خود داشت؛ جایی که تأکید کرد «اگر ساپینتو سرمربی بود، من اینجا حضور نداشتم» و گفت تنها به درخواست باشگاه و به خاطر تعهدش به استقلال مسئولیت این مسابقه را پذیرفته است.

غفوری در آن نشست خبری چند بار به این موضوع اشاره کرد که هیچ‌گاه چشم‌داشتی به نیمکت استقلال نداشته و صرفاً برای عبور تیم از یک مقطع بحرانی کنار آبی‌ها بوده است و مأموریتش در این برهه زمانی به پایان رسیده است. همین جملات در کنار خداحافظی امروز او در فرودگاه، این برداشت را تقویت کرده که حضورش در کادرفنی استقلال حداقل در مقطع فعلی به پایان رسیده است.

گفته می‌شود صبح دیروز نیز او قصد داشته رفسنجان را به مقصد تهران ترک کند و از حضور سهراب بختیاری‌زاده در محل برگزاری مسابقه ناراحت بوده است، چرا که اعتقاد داشته سرمربی جدید باید پس از این دیدار هدایت تیم را برعهده بگیرد

با این حال، برخی منابع نزدیک به باشگاه معتقدند هنوز احتمال بازگشت او وجود دارد؛ آن هم در صورتی که علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره باشگاه، شخصاً برای منصرف کردن غفوری وارد عمل شود.

باید دید در ساعات و روزهای آینده چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد و آیا وریا بار دیگر به نیمکت استقلال بازمی‌گردد و به کادرفنی بختیاری‌زاده اضافه خواهد شد یا مأموریت کوتاه‌مدتش با پیروزی در رفسنجان به پایان رسیده است.

کد خبر 1018983

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 8
  • رضا IR ۰۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    41 36
    کاشکی ساپی بودوتوهم نبودی وسهراب هم نبود. باشماهاکه واسه پست ومقام دست به همه کارمیزنین هرکاری برمیاد.
  • ایرانی IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    21 34
    تو همون بهتر بری به امورات کافه داریت برسی .تو رو چکار به مربیگری
  • فروهر IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    33 31
    آقای غفوری عزیز امیدوارم به تیم محبوبتون برگردید
  • رضا IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    20 17
    با بودنت چکار کردی که تو رفتنت انجام بدی ؟ برو
  • ناشناس IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    17 9
    چرا همیشه تو مراحل حساس استقلال و پرسپولیس باید دنبال سرمربی بگردن واقعا چه وضعشه
  • بازنشسته IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    13 8
    وریا غفوری درود بر شرفت ای مرد بزرگ همیشه پاینده باد
  • مرتضی صمدی IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    15 8
    حتما وریا تصمیم درست را خواهد گرفت
  • رمضانی IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    6 1
    استقلال وپرسپولیس امسال به اندازه 2وزارتخانه ود2وزیرپول بیت المال را خرج کردندواکنون هم که همه مبینند چه شده واقعا دراین دوتیم محبوب ومردمی وپرطرفدار چه خبراست مسئولین کشور ترابخدا دراین موردبررسی وموشکافی کنید
  • علی IR ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    7 10
    پسر خوبی هستش او را به خدابگذارید کارکنه یه نفر پیداشده دل سوز تیم شده چرا پشت پرده اذیتش می کنید
  • سعید IR ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    1 0
    سهراب تا تیمو بفنا نده و متوجه نشده هیجی بارش نیس بیخیال این تیم نمیشه
  • حبیب تربتی IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    6 0
    کسی که برای یه چای تو رستورانی سی صد و پنجاه هزار تومان میگیره برا مربیگری باید تمام بودجه ورزش را بهش داد شما به همون رستوران برسی ما خوشحال تریم